Tähtinäytökset

Kerhoillat ja avoimet ovet
Yhdistyksen jäsenet kokoontuvat Ulvilan tähtitornille aina tiistai-iltaisin kerhoiltojen merkeissä klo 19 alkaen. Tuolloin ovet ovat auki myös yleisölle. Tuolloin tähtitornille voi tulla vierailemaan ja tutustumaan tähtitorniin ja yhdistyksen toimintaan. Tiistai-iltaisin tähtitornille on vapaa pääsy, mutta toivomme kävijöiltä vapaaehtoista kannatusmaksua yhdistyksen toiminnalle oman harkinnan mukaan.

Tilausnäytökset
Yhdistys järjestää tilauksesta tähtinäytöksiä erilaisille ryhmille, kuten esimerkiksi koululaisryhmille sekä lasten ja nuorten harrastusryhmille. Tilausnäytöksiä järjestetään 1.9.-31.3. välisenä aikana. Näytöksen kesto on noin 30-60 minuuttia. Tähtitorniimme mahtuu kerrallaan noin 15 henkeä. Mikäli kyse on paljon tätä suuremmasta ryhmästä, ryhmä voidaan jakaa osiin. Tähtinäytösten aikana pääset tutustumaan tähtitorniimme, yhdistyksen toiminaan sekä kuulet mielenkiintoisia tarinoita avaruuden kohteista. Mikäli taivas on riittävän selkeä, pääset myös katsomaan kaukoputkella erilaisia taivaan kohteita, kuten Kuuta, planeettoja, galakseja, tähtijoukkoja ja -sumuja. Mikäli olet kiinnostunut tilausnäytöksestä, ota yhteyttä tähtinäytösvastaavaan.

Tilausnäytösten hinnasto:
-aikuiset: (yli 18v) 5 €/hlö
-lapset: (alle 18v) 3 €/hlö
-alle 10 hengen pienryhmät ovat tervetulleita tutustumaan tähtitorniin tiistai-iltaisin klo 19 alkaen, vapaa pääsy!
-pienryhmät (alle 10 hlö) tiistai-iltojen ulkopuolella: 50 € (minimilaskutus)

Tähtinäytösvastaavat:

Juha Ojanperä